Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

EsportsL’ esport representa en l’actualitat una de les activitats més destacades de qualsevol societat desenvolupada. Ningú posa en dubte que la seva pràctica constitueix un indicador fonamental de la creixent i constant millora de qualitat de vida d’una població. La seva importància pot constatar-se des de diverses vessants: social, econòmica o cultural. N’hi ha prou amb observar la transcendència que esdeveniments com els Jocs Olímpics o el Campionat Mundial de Futbol tenen a nivell mundial per adonar-se que són celebracions que superen allò que podem considerar merament esportiu. No hi ha dubte que l’esport s’ha convertit en un dels fenòmens socials amb un major arrelament, capacitat de mobilització i convocatòria en el nostre món actual.

 

Com no podria ser d’altra manera, l’esport esdevé un element de primer ordre en les polítiques públiques de la nostra ciutat. Des de la Regidoria d’Esports i Joventut, treballem de manera decidida per l’esport de base, dirigit a nens i nenes com a complement essencial per a la seva formació i com a forma d’oci per als nostres joves; l’esport de competició, continuant la línia engegada pels fonaments de la base, i per tot allò que tingui a veure amb l’activitat física merament dita, tot i que no s’ajusti als paràmetres de l’esport reglat. S’ha d’entendre l’esport com una eina educativa en valors com la igualtat, la solidaritat i la integració i generadora de conductes saludables i recreatives. Així mateix, volem felicitar les entitats esportives badalonines per l’excel·lent tasca que realitzen fent ciutat.

 

Us animem a practicar esport i us encoratgem a ajudar-nos per tal que, plegats, fem de Badalona una ciutat referent en el món de l’esport.


Comparteix