Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

El divendres 28 de febrer, sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Badalona

Comparteix


26/02/2020, 0:00h. - ple

La sessió començarà a les 9 hores

El Ple de l’Ajuntament de Badalona celebrarà aquest divendres 28 de febrer, a les 9 hores, una sessió extraordinària a petició de la quarta part del nombre legal de membres de la Corporació, d’acord amb l’article 33.3 i l’article 35.5 del Reglament Orgànic Municipal.

ORDRE DEL DIA

Primer. Informe de l’alcalde de Badalona, senyor Àlex Pastor López, explicant els motius que justifiquen la seva absència al capdavant de l’equip de coordinació d’emergències municipal per anar al gimnàs després d’haver estat descansant tota la nit.

Segon. Explicació pública per part de l’alcalde de per què s’ha amagat a la ciutadania i als grups municipals representats al Ple Municipal els resultats de l’enquesta sobre serveis públics corresponent a l’any 2019.

Tercer. Dimissió immediata de l’alcalde de Badalona, senyor Àlex Pastor López, per la seva irresponsabilitat, la seva mala gestió en el lideratge del Govern municipal, per amagar informació rellevant als grups municipals i la ciutadania i per no estar capacitat per seguir exercint l’Alcaldia de la ciutat de Badalona.

Badalona, 26 de febrer de 2020