Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

El Servei Municipal de Promoció de l’Ocupació obre el procés d’inscripció per participar al Programa contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de garantia juvenil de Catalunya

Comparteix


02/10/2019, 0:00h. - treballprogrames europeusocupaciójoventut

El programa, que oferta 10 places, s’adreça a persones aturades menors de 30 anys

El Servei Municipal de Promoció de l’Ocupació obre fins aquest divendres, 4 d’octubre, el procés d’inscripció per participar al “Programa contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de garantia juvenil de Catalunya”. i que es preveu que comenci a finals d’aquest mes d’octubre.

Aquest programa està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona, el Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

El procés està adreçat al següent col·lectiu:

• Persones aturades menors de 30 anys.

• Persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

• Estar inscrit com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

• Estar en possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títol oficialment reconegut com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que habiliti per a l’exercici professional d’un dels llocs de treball oferts.

• Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques, segons Reial Decret Legislatiu 2/2015, de 23 d’octubre, pel que s’aprova el text refós de la Llei de l‘Estatut dels Treballadors.

• No haver participat en les convocatòries 2017 i 2018 del programa “Joves en pràctiques” de qualsevol municipi.

Els candidats que disposin dels requisits poden adreçar-se fins divendres 4 d’octubre de 2019 al centre IMPO de CAN BOSCÀ i hauran d’aportar el DNI/NIE, la demanda d’ocupació conforme estan inscrits a l’atur i la titulació pel lloc de treball corresponent.

L’horari de recollida i lliurament de sol·licituds és de 9 a 14 hores.

Badalona, 2 d’octubre de 2019