Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Aquest dimarts es presenta la 8a edició de la Màgic BDN-Running

Comparteix


08/02/2019, 0:00h. - esports

Convocatòria de premsa

El proper dimarts, 12 de febrer, a les 12 hores, a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), tindrà lloc la presentació de la cursa Màgic BDN Running 2019, que celebra la 8a edició el diumenge 24 de març.

L’acte de presentació comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona i regidor d’Esports, Álex Pastor; de Guillem Franquesa, de l’Organització de la Badalona Running; Sílvia Valls, responsable de màrqueting del centre comercial Màgic Badalona, i Mar Mallo, investigadora postdoctoral Institut Josep Carreras contra la Leucèmia.

Entre les novetats d’aquest any en destaca la incorporació d’un circuit infantil que completarà els tradicionals de 5 i 10 quilòmetres. El tret de sortida és donarà el 24 de març, a les 9.30 hores, des de la rambla del Gorg. Durant el mes de març es realitzaran un ampli programa d’activitats paral·leles adreçades a tots els públics. A més, passada la cursa, tindrà lloc el mes de la vida activa, que culminarà amb una gran caminada popular.

La Màgic BDN Running destaca per tenir un caràcter solidari donat que és un memorial a l’atleta badaloní Luis Condon, que va morir de leucèmia l'any 2012. Per aquest motiu, es dona un euro de cada inscripció dels participants a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia.

Badalona, 8 de febrer de 2019