Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Moció per instar al Govern que exigeixi el compliment de les mesures de seguretat i d'habilitat de la promoció d'habitatges de l'avinguda Catalunya 1-11

Comparteix


30/01/2019, 0:00h. - plehabitatgeseguretaturbanisme

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 29 de gener una moció per instar al Govern que exigeixi el compliment de les mesures de seguretat i d'habilitat de la promoció d'habitatges de l'avinguda Catalunya 1-11.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER.- Que el Govern de Badalona prengui les mesures al seu abast a través del servei d’urbanisme pel compliment d’allà establert a la llicència d’obres que el propi ajuntament va concedir.

SEGON.- Que el Govern de Badalona faci servir tots els instruments coercitius i sancionadors perquè el constructor restableixi la legalitat i la seguretat de la finca.

TERCER.- Que el Govern de Badalona posi a disposició dels veïns els serveis i assessorament jurídic per reclamar les deficiències en quant a la qualitat dels acabats dels habitatges.

QUART.- Comunicar aquesta moció a la totalitat de veïns afectats, Consell Comarcal, REGESA i la empresa constructora en qüestió responsable de l’edificació.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals PSC, el regidor d’Units per Avançar, la regidora no adscrita i els grups municipals de Ciutadans, ICV-EUiA, ERC-Avancem MES, Guanyem Badalona i el Partit Popular i amb l’abstenció del regidor del Partit Demòcrata.

Badalona, 30 de gener de 2019