Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Aquest dijous es presenta la 19a edició del Festival Internacional de Màgia de Badalona –XIX Memorial Li-Chang alcalde de Badalona, Álex Pastor,

Comparteix


29/01/2019, 0:00h. - cultura

Convocatòria de premsa

El Teatre Zorrilla acollirà entre el 22 i el 24 de febrer la Gala Internacional de Màgia

El Teatre Principal, el Teatre Blas Infante i les biblioteques de la ciutat també seran escenari d’espectacles, tallers i xerrades amb la màgia com a element central

El guanyador de la Menció Honorífica del Memorial Li-Chang estarà present a la roda de premsa

El 19è Festival Internacional de Màgia –XIX memorial Li-Chang es presentarà aquest dijous, 31 de gener, a les 11.30 hores, a l’escenari del Teatre Zorrilla (l’entrada als mitjans de comunicació es farà per la porta situada al carrer de Sant Miquel. 54). L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor; del segon tinent d’alcaldia i regidor de l’Àrea de Cultura, Jordi Subirana, i del director del Festival, Enric Magoo.

En el decurs de la roda de premsa de presentació d’aquesta nova edició del Festival es donarà a conèixer el nom del guanyador de la Menció Honorífica dins del Memorial Li-Chang que anualment es concedeix a una personalitat o empresa del món de la màgia. El premi vol reconèixer la carrera artística o trajectòria professional i es lliurarà durant la Gala Internacional de Màgia que tindrà lloc el 22 de febrer a les 21 hores. El guardonat amb la Menció Honorífica assistirà a la roda de premsa i atendrà els mitjans de comunicació.

El Festival començarà aquest dissabte, 2 de febrer, al Centre Comercial Màgic (carrer de la Concòrdia, 1), amb la tercera edició de la Trobada de Mags de Catalunya.

Badalona, 29 de gener de 2019