Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Moció de suport a les aliances entre centres d'ensenyament badalonins i institucions de prestigi com a eina per a l'equitat, la cohesió social i l'èxit educatiu

Comparteix


19/12/2018, 0:00h. - pleeducació

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 18 de desembre una moció per donar suport a les aliances entre centres d'ensenyament d’alta complexitat badalonins i institucions de prestigi com a eina per a l'equitat, la cohesió social i l'èxit educatiu.

La moció proposa els següents acords:

1. Posar en valor el projecte d’aliança entre l’escola pública Josep Boada i el Conservatori de Música de Badalona iniciat el curs 2017-18, que ja des del primer any ha tingut un efecte molt positiu tant a nivell acadèmic com social i comprometre’s a donar el suport necessari (polític i econòmic) per garantir la continuïtat d’aquest projecte els propers 5 anys i estendre’l a altres centres d'especial complexitat, preferentment sota la coordinació del Consorci Badalona Sud en el marc del programa Educació 360.

2. Activar noves actuacions en altres centres de la ciutat, que promoguin més i millors oportunitats educatives tant en espais lectius com no lectius també en el marc de l’aliança Educació 360 .

3. Traslladar aquests acords al Consell Escolar Municipal, a la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona, al Consorci Badalona Sud, a Educació 360 (Fundació Bofill, Diputació de Barcelona i Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya) i al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals.

Badalona, 19 de desembre de 2018