Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

A partir d’aquest divendres es permetrà l’estacionament nocturn al tram de passeig Marítim entre la platja dels Pescadors i el pont del carrer del Torrent de Vallmajor

Comparteix


13/12/2018, 0:00h. - via públicamobilitat

Els vehicles poden tornar a aparcar des de les 20 fins a les 8 hores acomplint l’acord del Consell de la Mobilitat Sostenible

A partir d’aquest divendres 14 de desembre es torna a permetre l’estacionament de vehicles en el tram del passeig Marítim comprès entre el pont del carrer del Torrent de Vallmajor i la platja dels Pescadors, en horari de 20 a les 8 hores. Aquesta actuació prové de l’acord pres el passat més d’octubre pel Consell de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic, que és l’òrgan consultiu i de participació en matèria de mobilitat i transport públic de la ciutat.

La nova senyalització horitzontal i vertical manté un carril bici i permet l’estacionament de vehicles en horari nocturn al cantó de la vorera de mar. Així mateix, en aquest tram del passeig Marítim hi ha un únic carril de circulació de doble sentit, amb espais per a facilitar les maniobres, i es mantenen les places reservades per a minusvàlids.

L’obertura de l’aparcament forma part d’una mesura provisional fins a la projectada construcció del nou passeig Marítim. En aquest sentit, el Govern Municipal va presentar el passat 17 d’octubre una proposta, redactada pels tècnics de l’empresa municipal Engestur, amb un pressupost estimat de 2,5 milions d’euros i un horitzó de realització per a mitjans de l’any 2020.

Badalona, 13 de desembre de 2018