Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Badalona inicia els treballs de manteniment del clavegueram al barri del Sant Crist

Comparteix


13/12/2018, 17:00h. - via pública

Les reparacions es faran amb una tècnica innovadora a la ciutat que garanteix la impermeabilitat de la canonada i suposa un estalvi del 50%

Dilluns, 17 de desembre, començaran els treballs previs per poder iniciar, dimecres 19 de desembre, les obres de manteniment correctiu del clavegueram i la reparació de la xarxa de sanejament del carrer de Cuba entre el carrer de la Selva i de l’Abat Escarré al barri del Sant Crist de Can Cabanyes. Les obres estan previstes que acabin divendres dia 21.

Els treballs consistiran en la col·locació a l’interior de la canonada existent d’una mànega continua de fibra de vidre i polièster que s’infla, un cop introduïda, amb aire a pressió i que, posteriorment, s’adhereix a l’interior de la canonada mitjançant un sistema de curat de resina a través d’un tren de radiació ultraviolat.

Amb aquesta tècnica de reparació, innovadora a Badalona, es garanteix la impermeabilitat de la canonada sense necessitat de destruir la ja existent, minimitzant així les molèsties al veïnat. A més, aquest tipus d’actuacions suposa una estalvi del 50 % del cost d’obra si aquesta s’hagués de fer de forma convencional.

Amb motiu d’aquestes obres es prohibirà l’estacionament de vehicles ambdós costats de part del carrer de Cuba, i talls puntuals de circulació, des de les 8 fins les 19 hores mentre durin els treballs. L’accés als aparcaments privats i als tallers no es veuran afectats.

Badalona, 13 de desembre de 2018