Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

El conseller de Territori i Sostenibilitat visitarà dilluns Badalona per mantenir una reunió de treball amb l’equip de Govern

Comparteix


10/04/2018 10:00 PM - urbanisme

Convocatòria de premsa

Damià Calvet i l’alcalde Álex Pastor visitaran el solar de les futures instal·lacions de la Fundació Badalona Capaç i les actuals obres del lateral de l’autopista C-31

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà Badalona aquest pròxim dilluns 8 d’octubre per mantenir una reunió de treball amb l’equip de Govern municipal. En aquesta trobada està previst tractar diversos projectes com les noves instal·lacions de la Fundació Badalona Capaç, les obres del lateral de l’autopista C-31, el desenvolupament de les ARE de l’Estrella i Sant Crist, i el perllongament del tramvia i de la línia L1 del metro, entre altres.

A les 10.30 hores, el conseller de Territori i Sostenibilitat arribarà a la Casa de la Vila on serà rebut per l’alcalde de Badalona, Álex Pastor. A continuació saludarà els regidors i regidores de l’Ajuntament i signarà al Llibre d’Honor.

La reunió de treball amb l’equip de Govern municipal començarà a les 11 hores, al Centre Cultural El Carme (Francesc Layret, 78-82). Els mitjans gràfics que ho destigin podran enregistrar imatges a l’inici de la trobada.

A les 13 hores, l’alcalde i el conseller visitaran el solar on s’ubicaran les futures instal·lacions de la Fundació Badalona Capaç, i atendran els mitjans de comunicació (Punt de trobada: av. de la Cerdanya, entre carretera de Pomar i Riera de Montalegre).

Posteriorment, a les 13.30 hores, aproximadament, la comitiva visitarà les obres del lateral de la C-31 (esplanada ubicada entre Sant Felip i d’en Rosés i Molí de la Torre).

Badalona, 5 d’octubre de 2018