Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Acte de reconeixement a les persones i entitats de Badalona guardonades amb la Creu de Sant Jordi

Comparteix


09/26/2018 10:00 PM - solidaritatciutadania i convivènciaparticipació

Convocatòria de premsa

La recepció tindrà lloc demà divendres 28 de setembre al saló de plens de l’Ajuntament de Badalona

Demà divendres, 28 de setembre, a partir de les 18 hores, al saló de plens de l’Ajuntament de Badalona, tindrà lloc un acte de reconeixement públic a les entitats i les persones badalonines guardonades el passat 24 de juliol amb la Creu de Sant Jordi.

Entre les persones guardonades assistents hi ha la badalonina Rosa Maria Malet, historiadora de l’art i directora de museus, i l’ONG Proactiva Open Arms, distingida per la seva activitat de rescat i salvament de persones migrants a la Mediterrània. La Creu de Sant Jordi, creada l’any 1981, és la màxima distinció que atorga la Generalitat de Catalunya “amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya”.

El Ple de l’Ajuntament de Badalona va aprovar el passat 31 de juliol una moció instant al reconeixement dels badalonins i badalonines guardonats amb la Creu de Sant Jordi del 2018 que són: Teresa Casals, filòloga, mestra i activista per la llengua des de la plataforma Som Escola; Rosa Maria Malet, historiadora de l’art i directora de museus; Joan Soler i Amigó, pedagog i escriptor; i l’ONG Proactiva Open Arms.

Badalona, 27 de setembre de 2018