Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

El president de la Generalitat pronunciarà demà dijous al Museu de Badalona la conferència “El ciutadà Pompeu Fabra”, programada en el marc de les activitats de l’Any Fabra en aquesta ciutat

Comparteix


26/09/2018, 0:00h. - cultura

Convocatòria de premsa

Prèviament, el president Torra visitarà la Casa de la Vila i signarà al Llibre d’Honor

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, visitarà demà dijous, 27 de setembre, a les 18.15 hores, l’Ajuntament de Badalona. Aquesta és la primera visita oficial que el president de la Generalitat fa a la Casa de la Vila on serà rebut per l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i pels regidors i regidores del consistori badaloní. A continuació signarà al Llibre d’Honor de la ciutat, en un acte que tindrà lloc al saló de plens.

Després de la visita a la Casa de la Vila, el president de la Generalitat es desplaçarà fins al Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1) on, a les 19 hores, està previst que pronunciï la conferència “El ciutadà Pompeu Fabra”, una xerrada programada en el marc dels actes organitzats a Badalona per commemorar l’Any Fabra amb motiu del 150è aniversari del naixement de Pompeu Fabra i dels 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana.

Badalona, 26 de setembre de 2018