Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Dissabte la plaça de la Plana serà el centre del Dia Sense Cotxes a Badalona

Comparteix


09/19/2018 10:00 PM - mobilitateducaciómedi ambient

Durant la jornada hi haurà diverses activitats infantils i parcs d’educació viària

Aquest dissabte 22 de setembre, entre les 11 i les 19.30 hores, la plaça de la Plana esdevindrà el punt central de la celebració del Dia Sense Cotxes a Badalona. En aquest espai s’hi instal·larà un circuit d’educació viària del Servei Català del Trànsit per a infants, i diverses carpes: una d’activitats de la unitat d’educació Viària de la Guàrdia Urbana de Badalona, una altra d’informació del Departament de Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona i altres de promoció i difusió de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Recordem que Badalona celebra del 16 al 22 de setembre la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb la voluntat de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Relació d’activitats:

  - Circuit d’educació viària del Servei Català de Trànsit (SCT) des de les 11 fins a les 19.30 hores.

  - Proves de conducció de Cargo bikes i difusió de les activitats d’AMBBici. Durant tota la jornada.

  - Divulgació i promoció de la mobilitat sostenible, a càrrec de l’Ajuntament de Badalona i de la Taula de la mobilitat de la Federació d’Associació de Veïns de Badalona (FAVB).

  - Explicació del conte “Visita a Badalona” d’11 a 13 hores, a càrrec de l’Ajuntament de Badalona i de la Taula de la mobilitat de la Federació d’Associació de Veïns de Badalona (FAVB).

  - Activitats de conscienciació viària a càrrec de la Unitat d’Educació Viària de la Guàrdia Urbana de Badalona (durant tota la jornada).

  - La Societat Cooperativa de Consumidors i Usuaris, Som Mobilitat ha preparat un seguit d’activitats com ara:

  o D’11 a 13.30 hores “Què hi cap en un cotxe?”

  o 12.30 hores i 18.30 hores. Xerrada-presentació de Som Mobilitat

  o 17.30 hores. Arribada del cotxe de Som Mobilitat des de Mataró.

  o De 17.30 a 19.30 hores, proves de conducció amb cotxe elèctric obertes a tothom.

Badalona, 20 de setembre de 2018