Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Badalona commemora aquest divendres el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Persones amb una cadena humana

Comparteix


19/09/2018, 0:00h. - donesciutadania i convivènciasolidaritat

L’acte s’iniciarà al pont del Petroli i acabarà a la plaça de la Vila

El pont del Petroli torna a ser un any més el punt de trobada dels actes que la Federació de Dones de Badalona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, ha organitzat aquest divendres 21 de setembre per commemorar el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Persones. Amb la realització d’una cadena humana, Badalona s’uneix a la resta de manifestacions que es fan arreu del món per mostrar el rebuig cap a aquesta pràctica que afecta especialment a les dones, nenes i nens i defensar uns drets fonamentals per a tots els éssers humans.

L’acte tindrà lloc divendres, 21 de setembre, a partir de les 18 hores, al pont del Petroli de Badalona. Des d’aquest punt s’iniciarà una marxa fins a la plaça de la Vila on es llegirà un manifest.

Les convocants demanen a aquelles persones que hi vulguin assistir que vesteixin una samarreta blanca. Aquesta cadena humana tindrà també un caire solidari ja que tothom que ho desitgi podrà col·laborar en una recollida solidària d’aliments aportant productes que no es facin malbé.

L’acte comptarà amb la participació de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor.

Badalona, 19 de setembre de 2018