Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Aquest diumenge tornen al Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús les activitats familiars de la Jugatecambiental

Comparteix


13/09/2018, 0:00h. - medi ambienteducació

Comença un nou cicle de tardor amb una festa inaugural i un taller per al manteniment i construcció d’hotel d’insectes, entre altres sorpreses relacionades amb la natura

El proper diumenge 16 de setembre comença el nou cicle de tardor de la Jugatecambiental del Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús que funcionarà tots els diumenges d’11.30 a 13.30 hores fins al 29 de novembre. Aquesta iniciativa, iniciada el novembre de 2014, es consolida com un espai lúdic familiar per a donar a conèixer els valors ambientals del Parc.

Enguany, el cicle de tardor ve carregat d’activitats dirigides al públic familiar que permetran conèixer i posar en valor un espai de gran valor patrimonial i mediambiental únic a la ciutat com és el parc de Can Solei i de Ca l’Arnús.

Com en les darreres edicions, l’espai de joc i descoberta s’ubicarà a la glorieta que hi ha al costat de la Torre del Rellotge. Aquí hi trobareu propostes d’activitats lúdiques i sorpreses a càrrec de l’Obrador de la Riera on els més petits podran jugar, pintar, construir i, fins i tot, escoltar contes que parlaran de la natura.

Festa inaugural i activitats per a grans i petits

Aquest diumenge 16 de setembre tindrà lloc la festa inaugural d’aquest espai amb una engalanada respectuosa, alegre i festiva. Farem servir garlandes, serradures i pintura als arbres per deixar ben guapa la Jugatecambiental.

En la nova programació s’oferiran activitats mediambientals relacionades amb el parc a càrrec de l’ALOC (Associació per l'estudi de la flora i de la fauna a la mediterrània) i del Programa Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Ja diumenge vinent la temporada començarà fent el manteniment de l'hotel d'insectes, una construcció ubicada al jardí de les papallones, feta amb materials molt senzills que proporciona refugi a nombrosos insectes que són beneficiosos i que actua com a lloc de posta de moltes espècies. A més, farem un taller on els participants construiran un petit hotel d’insectes per endur-se’l a casa.

Totes les activitats de la Jugatecambiental són gratuïtes i no requereixen inscripció prèvia. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona volen promoure el respecte a l’entorn a través el joc i l’experimentació en família, posant èmfasi en els valors ambientals del Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús.

La programació d’activitats de la Jugatecambiental es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Badalona i la de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Badalona, 13 de setembre de 2018