Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

El Govern municipal valora positivament la gran afluència de públic i l’absència d’incidents durant la Festa Major d’Agost de Badalona

Comparteix


16/08/2018, 14:00h. - cultura

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, considera que “el bon ambient que hi havia a tots els punts de celebració ens han de fer sentir orgullosos d’aquestes festes”

Un cop finalitzades les celebracions de la Festa Major d’Agost de Badalona, que va omplir d’activitats els carrers de la ciutat durant els darrers tres dies, el Govern municipal ha mostrat la seva satisfacció pel desenvolupament de la festa. Segons els responsables municipals, l’edició d’enguany ha estat un èxit de participació, i ha mantingut una gran afluència de públic durant els tres dies. “El bon ambient que hi havia a tots els punts de celebració ens han de fer sentir orgullosos d’aquestes festes” ha considerat l’alcalde, Álex Pastor.

Durant les festes no s’han produït incidents a destacar. La Guàrdia Urbana de Badalona va fer servir per primera vegada un nou dispositiu de seguretat, per reduir els riscos d’atacs i atemptats i es va aconseguir que tots els esdeveniments es desenvolupessin sense incidències. En aquest sentit, cal destacar la dedicació dels agents de la Guàrdia Urbana i de la Protecció Civil, així com dels serveis sanitaris i dels Mossos d’Esquadra que hi van col·laborar.

Álex Pastor, alcalde de Badalona, ha explicat que "a partir d’ara comencem a preparar les properes festes amb la voluntat que siguin integradores, que tothom vulgui fer-se-les seves i que sigui el reflex d’una ciutat cohesionada, participativa, plural i diversa, deixant de banda els conflictes polítics per tal que les festes es desenvolupin en un ambient corresponent a dies com aquests".

Badalona, 16 d’agost de 2018