Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Les alcaldesses i els alcaldes de les ciutats de l’Eix Besòs inauguren una mostra fotogràfica als murs del riu

Comparteix


07/02/2018 10:00 PM - cultura

Convocatòria de premsa

Es tracte d’una exposició del fotògraf madrileny Manolo Laguillo titulada “Besòs 2017: un aixecament fotogràfic”

Demà dimecres, 4 de juliol, a les 18.30 hores, al parc fluvial del Besòs (a l’alçada de la passera del Pont del Molinet), a Santa Coloma de Gramenet, les alcaldesses i els alcaldes de les ciutats de l’Eix Besòs presidiran l’acte d’inauguració de la mostra fotogràfica, organitzada pel Consorci del Besòs, “Besòs 2017: un aixecament fotogràfic”, de Manolo Laguillo.

Aquesta mostra fotogràfica consta de dues exposicions: la primera, situada en tres punt diferents de la llera del Besòs, consisteix en 15 fotografies de gran format, i la segona en una mostra en espais culturals. D’aquesta última la inauguració serà el mateix 4 de juliol, a les 20 hores, al Centre Cultural Can Sisteré de Santa Coloma de Gramenet, i es podrà visitar fins el 15 de juliol. També s’exposarà també a la Casa de la Vila de Montcada i Reixac del 17 de juliol al 15 de setembre.

Aquestes mostres fotogràfiques són una de les actuacions previstes a l’Agenda Besòs destinades a activar la llera del riu i convertir els seus murs en espais expositius. “Besòs 2017: un aixecament fotogràfic” és també la presentació de la nova imatge gràfica que ha d’acompanyar les actuacions previstes a l’Agenda Besòs, fruit d’un concurs organitzat per l’Adg-FAD i guanyat per l’estudi pfp disseny.

Les alcaldesses i els alcaldes Joan Callau (Sant Adrià de Besòs), Álex Pastor (Badalona), Núria Parlon (Santa Coloma de Gramenet), i Laura Campos (Montcada Reixac), així com Carme Ribas (gerent del Consorci del Besòs) i el fotògraf Manolo Laguillo intervindran en el punt de trobada, al costat de la passera del Pont Molinet.

Posteriorment, tindrà lloc la inauguració de la mostra fotogràfica al centre cultural Can Sisteré (al costat de la plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet) fins on s’hi podrà anar amb transport habilitat a tal efecte. Cal, això sí, que confirmeu la vostra assistència.

Badalona, 3 de juliol de 2018