Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Moció per instar al Govern Municipal que no polititzi les Festes de Maig de Badalona ni continuï menyspreant els veïns de la ciutat

Comparteix


04/24/2018 10:00 PM - cultura

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió celebrada el dimarts 24 d’abril una moció per instar al Govern Municipal a que no polititzi les Festes de Maig de Badalona ni continuï menyspreant els veïns de la ciutat.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER.- Exigir a l’alcaldessa i el seu equip de govern que deixin d’utilitzar els símbols que representen tots els badalonins per fer política partidista.

SEGON.- Censurar l’alcaldessa i el seu equip de govern per utilitzar el Dimoni i les Festes de Maig com a instruments polítics i partidistes.

TERCER.- Traslladar aquests acords a la FAVB, a les escoles municipals de Badalona i als membres del Consell Escolar Municipal de Badalona.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals del PP, PSC i Ciutadans. Els grups municipals de GBC, ERC, ICV-EUiA, el Partit Demòcrata i Units per Avançar i la regidora no adscrita han votat en contra.

Badalona, 25 d’abril de 2018

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat