Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Moció per a la recuperació de les activitats gratuïtes als casals de la Gent Gran

Comparteix


04/24/2018 10:00 PM - serveis socials

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió celebrada el dimarts 24 d’abril una moció per a la recuperació de les activitats gratuïtes als casals de la Gent Gran.

La moció proposa els següents acords:

1. Instar al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a iniciar els procediments administratius necessaris per assegurar una oferta formativa gratuïta als Casals de la Gent Gran de Catalunya a partir de l'1 de setembre de 2018.

2. Fins a la nova contractació, assegurar que els Casals de la Gent Gran de Catalunya disposen de cursos gratuïts promoguts des de la Generalitat de Catalunya i destinats al conjunt d'usuaris/àries d'aquests equipaments.

3. Traslladar aquest acord al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, al Consell de la Gent Gran de Catalunya, als Casals de la Gent Gran de Badalona i a la Plataforma Social i Cultural de la Gent Gran.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals del PP, PSC, un regidor del grup Partit Demòcrata i Units per Avançar, Ciutadans i la regidora no adscrita. Els grups municipals de GBC, ERC, ICV-EUiA i un regidor del grup Partit Demòcrata i Units per Avançar s’han abstingut.

Badalona, 25 d’abril de 2018