Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Dissabte clou la Quinzena metropolitana de dansa a Badalona amb l’activitat “Tothom balla”

Comparteix


03/13/2018 11:00 PM - culturaparticipació

L’acte es celebra simultàniament a Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i Sant Coloma de Gramenet

Aquest dissabte, 17 de març, a les 12 hores, al Centre Cultural l’Escorxador-Nau 3 (carrer de l’Arquitecte Fradera, s/n) es farà una ballada popular com a acte de cloenda de la Quinzena metropolitana de dansa. L’acte es fa, de forma simultània, a Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i Sant Coloma de Gramenet, les sis ciutats metropolitanes que han participat en aquesta primera edició de la Quinzena.

L'activitat s’emmarca dins del projecte “Tothom balla”, una proposta participativa adreçada a tothom que vulgui ballar. Es tracta d’una coreografia creada per l’actor, ballarí coreògraf i director de la companyia Nats Nus Dansa, Toni Mira.

Durant la Quinzena metropolitana, que se celebra de l’1 al 18 de març, es poden veure a diferent escenaris i indrets de les sis ciutats metropolitanes que hi participen, més d’un centenar d’actuacions de diversos estils de dansa: clàssica, ball contemporani, flamenc, jazz, tradicional o hip-hop.

Badalona, 14 de març de 2018

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat