Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Aquesta setmana se celebren les tres darreres audiències públiques per informar la ciutadania de les actuacions previstes en el Pla d’Inversions Municipal

Comparteix


03/11/2018 11:00 PM - participaciófinances

Les sessions es duran a terme dimarts, dimecres i dijous i estaran dedicades als Districtes 5, 3 i 6 respectivament

Les tres audiències realitzades anteriorment han tingut una gran acollida i han apropat a la ciutadania les futures actuacions previstes pel consistori

L’Ajuntament de Badalona ha programat per aquesta setmana les tres darreres sessions d’audiència pública per informar la ciutadania de les inversions previstes en el Pla d’Inversions Municipal. Aquestes sessions, centrades en cadascun dels districtes de Badalona, estan obertes a tota la ciutadania i serveixen per detallar quines actuacions es realitzaran en els diferents barris i equipaments de la ciutat, com s’ha decidit aquestes inversions i com es financen. Les tres sessions que s’han dut a terme fins ara, corresponents als districtes 1, 2 i 4, han estat un èxit i han comptat amb la participació de més de 150 persones. Aquest fet ha permès apropar a la ciutadania amb transparència i claredat les actuacions previstes en el seu entorn i que suposen una millora en el seu dia a dia.

La primera sessió d’aquesta setmana està destinada les persones que resideixen al Districte 5 de Badalona (Can Claris, Raval, Gorg, La Mora i Congrés) i tindrà lloc demà dimarts 13 a les 18 hores a l’Oficina del Districte 5 (Av. Alfons XIII, 114). Dimecres 14 tindrà lloc la segona sessió d’aquesta setmana. En aquest cas, estarà dedicada al Districte 3 (Montigalà Oriental, Canyet, Bufalà, Pomar, Pomar de Dalt, Morera, Les Guixeres, Mas Ram i Bonavista) i se celebrarà a les 18 hores al Centre Cívic Morera. La darrera audiència pública oberta a la ciutadania tindrà lloc dijous 14 a les 18 hores al Centre Cívic Sant Roc i està dirigida al veïnat del Districte 6 (Artigues, Sant Roc i El Remei).

Entre les inversions i actuacions previstes per als districtes 3, 5 i 6 destaquen les millores en els espais verds del Torrent de la Font i la Serralada de Marina, la recuperació de l'arbrat a les zones urbanes i la recuperació de diverses places i parcs. També estan programades importants actuacions de millora al polígon sud i l’adequació i pavimentació de diversos carrers. El Pla d’Inversions Municipal aposta per la construcció de nous equipaments com el futur Centre Cívic del Gorg, el Casal de Joves de Sant Roc i la nova escola bressol de Montigalà. Durant els pròxims mesos es realitzaran importants millores en mobilitat sostenible com la instal·lació de noves marquesines i plataformes de bus i la construcció de nou carrils destinats al trànsit de bicicletes.

Amb les d’aquesta setmana, s’hauran realitzat sis sessions d’audiència pública per apropar a la ciutadania les inversions previstes a Badalona en els pròxims mesos. El govern municipal valora molt positivament aquestes sessions, ja que permeten a la ciutadania conèixer de primera mà totes les actuacions realitzades i les previstes al territori alhora que es resolen tots els dubtes plantejats. En aquest sentit, l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha explicat que "la ciutadania agraeix haver pogut participar per primera vegada en la decisió de les inversions que farem i tenir un govern proper que dona la cara per explicar les actuacions del seu barri i els fa partícips de les decisions del consistori”.

Badalona, 12 de març de 2018

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat