Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Badalona commemora el Dia Mundial dels Drets a les Persones Consumidores amb l’espectacle La botigueta de la companyia Tanaka Teatre

Comparteix


03/11/2018 11:00 PM - consummedi ambient

L’acte es podrà veure al Centre Cívic la Salut dissabte 17 de març, a les 12 hores

L’Ajuntament de Badalona ha organitzat per aquest dissabte 17 de març, a les 12 hores, a la sala d’actes del Centre Cívic La Salut (avinguda del Marquès de Sant Mori s/n) la representació de La botigueta, un espectacle de teatre i titelles per a tota la família on el públic participa, decideix i construeix com fer un consum responsable. L’acte es fa per commemorar el Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores que es celebra el 15 de març.

L’obra, de la companyia teatral infantil Tanaka Teatre, ensenyarà al públic assistent quins són els drets i els deures del consumidors i les consumidores.

La sala d’actes del Centre Cívic La Salut es transformarà en una botiga on els productes cobraran vida per conscienciar als nens i a les nenes sobre el valor d’allò que es compra i l’impacte que causa al medi ambient i a la societat.

La botigueta és un espectacle ple de situacions còmiques on les titelles conviden a reflexionar temes com el preu estipulat per les botigues, el comerç internacional, els drets del consumidor, la publicitat o la responsabilitat envers el medi ambient.

Badalona, 12 de març de 2018

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat