Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Dimecres, 14 de març, es donaran a conèixer el cartell i el mocador de les Festes de Maig 2018 de Badalona

Comparteix


03/11/2018 11:00 PM - festes de Maigcultura

L’acte de presentació es farà a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo

El cartell de les Festes de Maig 2018 i el disseny i color del mocador es donaran a conèixer el dimecres, 14 de març, a les 12.30 hores, a la seu de l’Escola d’Art i Superior del Disseny Pau Gargallo (carrer del Molí de la Torre, 16).

Per tal d’incentivar la creació i promoure la difusió de la producció i obra gràfica de joves artistes i dissenyadors, l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo i l’Ajuntament de Badalona, van establir fa uns anys, un acord de col·laboració que consistia en sol·licitar a l’Escola que els seus alumnes participessin en el disseny del cartell de les Festes de Maig. Des de llavors l’obra seleccionada és la imatge gràfica del cartell i de les aplicacions del Pla de Comunicació de les Festes de Maig.

El motiu principal de la imatge gràfica ha de reflectir la identitat de Badalona i les Festes de Maig, tenint en compte les seves singularitats i els seus elements festius. El jurat, compost per representants de l’Ajuntament de Badalona, professors de l’escola Pau Gargallo i dissenyadors professionals de la nostra ciutat, ha triat el disseny guanyador a partir d’una setantena d’originals presentats.

El color del mocador solidari escollit pels nois i les noies del Consell dels Infants de Badalona

Per tercera vegada, els nois i noies del Consell dels Infants de Badalona (CIB) han escollit el color del mocador de les Festes de Maig. L’elecció del color del mocador, que serà magenta, es va fer en la trobada del CIB del dia 24 de gener. La decisió va ser presa per prop de seixanta nois i noies d’entre 10 i 12 anys que van assistir a la sessió i que representen prop de 10.000 infants de les 30 escoles, centres socioeducatius i esplais de la ciutat que conformen el Consell d’Infants.

L’acte comptarà amb la presència del tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Democràtica, Jose Téllez, i de la guanyadora del cartell, Sandra Fernández.

Badalona, 12 de març de 2018

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat