Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Diumenge es farà un taller de plantes aromàtiques al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona

Comparteix


21/02/2018, 0:00h. - medi ambienteducaciójoventut

El mateix dia, a la glorieta del parc, hi haurà l’espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambiental’ amb el taller Color i olors

Aquest diumenge, 25 de febrer, d’11.30 a 13.30 hores, es farà al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús el taller Les plantes aromàtiques del parc: les herbes remeieres i els perfums. Es tracta d’una activitat participativa que constarà en una visita guiada, adreçada a tots els públics, on, passejant pel parc, es podrà reconèixer les plantes aromàtiques que hi ha i quines utilitats tenen. Tot seguit es farà un taller experimental on es destil·laran els olis essencials de les plantes recollides i, amb ells, s’elaboraran perfums i colònia. Aquesta activitat es farà al jardí de les papallones, al jardí de les ciències i a l’aula d’educació ambiental del parc.

En el mateix horari, a la ‘Jugatecambienta’l (situada a la glorieta del parc, prop de la Torre del Rellotge), hi haurà nombroses activitats per als més petits, com ara el taller Colors i olors, una activitat de pintura de referents olfactius i visuals. En acabar s’explicarà el conte La flor romanial.

Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia. El punt de trobada és a la glorieta de la ‘Jugatecambiental’ a les 11.30 h.

Per a més informació, es pot trucar a l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89, o bé enviar un correu electrònic a mediambient@badalona.cat.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’estudi d’art l’Obrador de la Riera, l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC (amb la col·laboració de l’Institut Pompeu Fabra) i gestionada per educadors d’entitats del territori.

Badalona, 21 de febrer de 2018