Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

El nou edifici de l’Institut Ventura Gassol pren forma amb la presentació del projecte executiu

Comparteix


02/20/2018 11:00 PM - educació

Es preveu l’inici de les obres aquest mateix any al solar adjacent a l’escola municipal Uni Dori i a l’Escola Montigalà

Generalitat i Ajuntament de Badalona també acorden la ubicació provisional dels mòduls de l’Institut Ca l’Arnús dins del parc de Can Solei, mentre es rehabilita i s’amplia l’antiga escola Lola Anglada

El claustre i els representants de l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes (AMPA) de l’Institut Ventura Gassol del barri de Montigalà ja coneixen el projecte executiu del nou edifici que es construirà al solar adjacent a l’escola bressol municipal Uni Dori i a l’Escola Montigalà. El projecte va ser presentat recentment en una reunió amb la directora de Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Lluïsa Nicolau, amb tècnics del Servei d’Educació i de l’alcaldessa de l’Ajuntament de Badalona, Dolors Sabater.

El nou edifici estarà preparat per acollir l’institut de secundària amb 4 línies de l’ESO i dues línies de batxillerat. La previsió pel que fa a l’inici de les obres se situa abans que finalitzi aquest any.

Institut Ca l’Arnús

El Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Badalona han arribat a un consens respecte a l’espai on s’ubicarà provisionalment l’Institut Ca l’Arnús. Els mòduls s’instal·laran dins el parc de Can Solei i Ca l’Arnús, a l’esplanada que es troba a la part del davant de l’Escola Lola Anglada.

Es preveu que aquest estiu es puguin instal·lar els quatre primers mòduls, per alliberar els espais que ara ocupen els alumnes de 1r d’ESO dins l’Escola Lola Anglada, així com els nous alumnes que s’incorporin el proper curs.

La ubicació definitiva de l’institut serà l’edifici de l’antiga Escola Lola Anglada, que s’ha de rehabilitar de forma integral, així com un edifici annex. Les pistes i el gimnàs de l’institut estaran situades al solar de l’antiga fàbrica Jumberca.

Badalona, 21 de febrer de 2018

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat