Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Moció d'adhesió al manifest de Somescola i de suport a la consolidació, protecció i millora del model educatiu català i de la seva aportació als valors democràtics i a la cohesió social

Comparteix


01/30/2018 11:00 PM - educació

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 30 de gener de 2018 una moció d'adhesió al manifest de Somescola i de suport a la consolidació, protecció i millora del model educatiu català i de la seva aportació als valors democràtics i a la cohesió social.

La moció proposa els següents acords:

1. Subscriure el manifest de Somescola “Per la consolidació, protecció i millora del model educatiu català”, per refermar el suport del municipi al model educatiu català i a la seva contribució a estendre els valors democràtics i a possibilitar la cohesió social sense separar els infants per la seva llengua d’origen, rebutjant també les acusacions d’adoctrinament ideològic i de marginació del castellà a l’escola catalana.

2. Aprovar l’adhesió d’aquest Ajuntament a Somescola, formada per més d’una cinquantena d’entitats educatives, socials i culturals.

3. Traslladar aquests acords a la plataforma Somescola, al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, al Parlament de Catalunya, a l’Associació Catalana de Municipis i a la Federació de Municipis de Catalunya. Censurar a la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Badalona per la seva mala gestió a l’hora d’atendre els clubs de futbol i solucionar els greus problemes de manteniment que tenen les instal·lacions esportives de la ciutat.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals de Guanyem Badalona en Comú, ERC, ICV-EUiA, PSC, PDiU i la regidora no adscrita. El grup municipal de Ciutadans ha votat en contra.

Badalona, 31 de gener de 2018

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat