Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Reobertura del carrer Abat Escarré al barri de Sant Crist

Comparteix


01/02/2018, 0:00h. - via públicaurbanismeobres

S’han fet obres per millorar els paviments i l’enllumenat, endreçar les zones destinades a estacionament i recuperar per a l’ús públic els solars expropiats

El carrer Abat Escarré del barri de Sant Crist de Can Cabanyes s’ha reobert al trànsit aquest dimecres després de les obres fetes entre els carrers Coll i Pujol i Montserrat. Els treballs per millorar els paviments i l’enllumenat, endreçar les zones destinades a estacionament i recuperar per a l’ús públic els solars expropiats de les cantonades del carrer Milà i Fontanals han tingut una durada de 2 mesos i un cost de 207.000 euros, aproximadament.

Cal destacar que s’han introduït alguns canvis en la circulació respecte a la situació anterior a les obres:

    • El tram entre el carrer Coll i Pujol i el carrer Cuba canvia de sentit

    • El carrer Sant Joan de la Creu passa a ser de doble sentit

Aquesta tarda l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater; el primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Habitable, Oriol Lladó; i la regidora del Districte 2, Maria Gallardo, han recorregut aquest carrer on alumnes de l’Institut La Pineda han pintat un mural en el tram situat entre el carrer Coll i Pujol i el carrer Cuba.

Aquest projecte forma part del Pla Recupera de l’Ajuntament de Badalona que preveu la inversió de 18 milions d’euros per desenvolupar projectes de rehabilitació, reparació i recuperació de diversos espais públics, instal·lacions i equipaments amb problemes de manteniment de la ciutat.

El 1r tinent d’alcaldia i regidor de Badalona Habitable, Oriol Lladó ha explicat que “els arranjaments en aquest vial situat en el cor del barri de Sant Crist eren molt necessaris per dignificar un espai molt transitat i que estava en unes condicions molt degradades”. Lladó ha destacat que “aquesta actuació millora notablement l‘accessibilitat i aporta major seguretat a la ciutadania”.

Badalona, 31 de gener de 2018