Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Badalona debat aquest dimecres sobre els reptes i les oportunitats que ofereix la construcció i la rehabilitació d’habitatges inclusius

Comparteix


01/28/2018 11:00 PM - habitatge

La Fundación Laboral de la Construcción i l’IMPO pretenen facilitar la transferència de coneixement en l’accessibilitat i el disseny de llars per a persones amb mobilitat reduïda

Aquest dimecres, 31 de gener, de 9.15 a 13 hores, a les instal·lacions de la Fundación Laboral de la Construcción (avinguda de la Comunitat Europea, 32) es farà un debat sobre les oportunitats de negoci en l’accessibilitat i en el disseny d’habitatges inclusius sota el títol Oportunitats i Reptes de l’Habitatge Inclusiu. La jornada servirà també per conèixer diverses experiències municipals sobre el tema.

La ponència inaugural anirà a càrrec de l’arquitecte Enric Rovira Beleta, membre del Consell d’Accessibilitat de la Generalitat de Catalunya. A l’acte hi participaran representants de diferents entitats i empreses innovadores que aportaran la seva experiència empresarial i les oportunitats que les noves tecnologies poden oferir en aquest sector.

L’acte, organitzat per la Fundación Laboral de la Construcción i l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) de l’Ajuntament de Badalona, clourà amb una taula rodona moderada pel rector d’Innovació, Recerca i Tecnologies de la Informació de l’empresa Badalona Serveis Assistencials (BSA), Jordi Piera.

Construint de nou, construïm diferent

La primera jornada Oportunitats i Reptes de l’Habitatge Inclusiu forma part del cicle de conferències CNCD 2018, Construint de Nou, Construïm Diferent, que la Fundación Laboral i l’Ajuntament de Badalona impulsen per enfortir i mobilitzar els empresaris, emprenedors i professionals d’aquest sector facilitant la transferència de coneixement, contactes i el networking per generar noves oportunitats de negoci.

Inscripcions

Les persones que tinguin interès a assistir a la jornada han d’enviar un correu electrònic a l’adreça sae@impo.cat amb el seu nom i un telèfon de contacte. També es pot contactar telefònicament mitjançant el número 93 460 52 00 (Raquel Martínez).

Per a més informació: www.impo.cat

Badalona, 29 de gener de 2018

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat