Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

L'Ajuntament presenta al Consell Escolar Municipal la Guia d'Informació Educativa per al curs 2018-2019

Comparteix


01/11/2018 11:00 PM - educació

La comunitat educativa analitza les ofertes de places disponibles per al curs vinent, molt ajustades en el cas de l’ESO

En la primera sessió de l’any 2018, el plenari del Consell Escolar Municipal, reunit ahir dijous a la sala d’actes del Museu de Badalona, va presentar la Guia d’Informació Educativa per al curs 2018-2019 i es va analitzar la primera planificació de les ofertes de places escolars a la ciutat previstes per al pròxim curs.

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) va presentar la “Guia d’Informació Educativa del curs escolar 2018-2019” i la programació de les jornades de portes obertes de les escoles. Tota aquesta documentació ja es troba preparada i s’enviarà a totes les famílies amb fills o filles que entren a P3 i a 1r d’ESO el pròxim curs. A més, serà consultable a la web municipal www.badalona.cat . La Guia descriu totes les escoles i centres educatius oficials de la ciutat, el procediment de Preinscripció; i la possibilitat d’atendre consultes presencials (amb cita prèvia) o mitjançant el correu electrònic.

El Consell Escolar Municipal, que és l'òrgan de participació, consulta i assessorament en qualsevol aspecte de l'ensenyament dins l'àmbit del municipi, va analitzar l’oferta de places escolars prevista per al proper curs, que a l’ESO està molt ajustada. L’alcaldessa, Dolors Sabater, que presidia la sessió, va manifestar la voluntat de treballar per tal que totes les places escolars necessàries estiguin a punt i es millorin les seves condicions, fent referència expressa al nou institut Ca l’Arnús i a l’Institut Baetulo (antic SI-Badalona).

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) també ha avançat que ja hi ha dues xerrades informatives programades per a les famílies: una sobre la preinscripció a 1r ESO (el 22 de febrer, 18 h., al Centre Cívic La Salut.) i l’altra sobre la preinscripció a P3 programada per a la primera setmana de març.

Badalona, 12 de gener de 2018

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat