Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Aquest diumenge, 12 de novembre, es faran al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús els tallers Dibuixem l’aire: intervenció plàstica a l’entorn i El canvi climàtic

Comparteix


11/06/2017 11:00 PM - medi ambientturisme

Els tallers i les activitat al parc són gratuïtes i no cal inscripció prèvia

El proper diumenge, 12 de novembre, de les 11.30 a les 13.30 hores, es faran al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, un parell de tallers: Dibuixem l’aire: intervenció plàstica a l’entorn i El canvi climàtic.

La primera activitat, Dibuixem l’aire: intervenció plàstica a l’entorn, és un taller d’art a càrrec de l’Obrador de la Riera i forma part de la programació de la ‘Jugatecambiental’ que, com cada diumenge, estarà instal·lada a la glorieta del parc.

A més d’aquest taller també n’hi haurà un altre del Programa Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que també var adreçat al públic familiar: El canvi climàtic. L’activitat servirà per fer, amb materials senzills, experiments sobre física atmosfèrica i el canvi climàtic. També es podrà visitar la Torre del Rellotge, una de les primeres estacions meteorològiques de registre continu a Catalunya.

Recordem que totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia. El punt de trobada és a la glorieta de la ‘Jugatecambiental’ a les 11.30 h.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@badalona.cat.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’estudi d’art l’Obrador de la Riera i per l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC.

Badalona, 7 de novembre de 2017

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat