Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Una exposició sobre la prevenció de les drogodependències i conductes de risc arriba a l’Espai Jove Supernova

Comparteix


26/10/2017, 0:00h. - joventutsanitatcultura

La mostra ‘Controles?’ forma part del conjunt de recursos per prevenir que ofereix l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona

Amb aquesta iniciativa, el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona busca facilitar informació i sensibilitzar a la població

El Departament de Joventut acollirà a l’Espai Jove Supernova (Av. Catalunya, 50) el programa Controles?, una exposició sobre la prevenció de les drogodependències i conductes de risc que forma part del conjunt de recursos de prevenció que ofereix l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona als ajuntaments de la província.

Amb els objectius de facilitar informació, sensibilitzar la població, evitar o retardar l’edat d’inici del consum, així com treballar els factors de protecció per prevenir el consum i promoure actituds responsables i saludables, l’exposició s’adreça a la població adolescent, jove i també a les seves famílies. Mitjançant la interacció i les noves tecnologies, es podran visitar tres espais diferenciats que proposen una reflexió crítica i constructiva entorn alguns dels elements relacionats amb les drogues i com prevenir el seu consum.

De forma complementària a l’exposició, el programa Controles? consta de diverses activitats de suport a la visita que permeten treballar de forma completa i a fons al voltant d’aquesta realitat.

Per donar continuïtat a l’exposició, es duran a terme diverses sessions complementàries tant per adolescents i joves, que es realitzen posteriorment a l’aula, com sessions formatives per a famílies i professionals de l’àmbit educatiu, de la salut, de serveis socials i del lleure.

L’exposició estarà oberta del 27 d’octubre fins al 4 de desembre en els següents horaris:

    • Matins: de 9.30 a 11 h / d’11.15 a 12.45 h / de 13 a 14.30 h

    • Tardes: de 15.30 a 17 h / de 17 a 19 h

Aquelles persones interessades en visitar l’exposició o realitzar les activitats en grup, poden contactar amb del Badiu Jove al telèfon 93 483 29 34.

Badalona, 26 d’octubre de 2017