Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

El projecte ‘Som i Pintem’ celebra una tarda d’activitats per promoure la millora de les relacions socials al territori i la participació del veïnat en l’espai públic

Comparteix


19/10/2017, 0:00h. - participacióserveis socialsjoventut

Entitats de La Pau, Lloreda, Montigalà i Puigfred s’ajunten per celebrar una tarda festiva on pintaran de forma col·lectiva la paret del costat del parc infantil

La iniciativa està organitzada per la Xarxa Entitats 8 i s’emmarca en el Pla de Desenvolupament Comunitari de La Pau

Demà divendres 20 d’octubre, des de les 16.30 a les 19 hores, el parc infantil del carrer del Torrent d’en Grau amb avinguda Mònaco de Badalona serà escenari d’un conjunt d’activitats emmarcades en el projecte Som i Pintem, una iniciativa organitzada per la Xarxa Entitats 8 dins del Pla de Desenvolupament Comunitari de La Pau que busca millorar les relacions socials als barris de la zona alta del districte 2 de Badalona. Per fer-ho, el projecte cerca potenciar el treball cooperatiu i en xarxa entre entitats i veïnat.

La voluntat d’aquest projecte s’exemplifica amb les activitats d’aquest divendres a la tarda on entitats de La Pau, Lloreda, Montigalà i Puigfred s’ajuntaran per celebrar una tarda festiva on pintaran de forma col·lectiva la paret del costat del parc infantil. Es podrà gaudir tallers de pintura destinats a infants, joves i adults, d’una xocolatada, música i altres propostes complementàries.

El projecte Som i Pintem vol desenvolupar actuacions en diferents indrets, escollits per la seva rellevància a la zona. D’aquesta forma es pretén crear vincles positius que afavoreixin la convivència en la diversitat, com per exemple el disseny d’activitats col·lectives on l’art sigui l’eix principal. Per aconseguir-ho aquest divendres es convida a la ciutadania a pintar entre tots i totes la paret de Torrent d’en Grau que arriba fins a avinguda Mònaco.

Aquesta activitat és fruit del treball conjunt i la implicació de les entitats que actualment formen part de la Xarxa Entitats 8 del Pla Comunitari de La Pau, que són: ass. AMICS, Esplai Buenoyqué, El Lokal de joves, CD Los Planos Skate Plaza, Fundació AMIBA, Fundació Germina i Av Fondo Sistrells. El projecte té el suport i col·laboració de les Regidories de Participació i Convivència, del Districte 2 i de Serveis Socials de Badalona.

Badalona, 19 d’octubre de 2017