Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Presentació de l’Anuari El Perfil de la Ciutat

Comparteix


21/09/2017, 0:00h. - economia

Convocatòria de premsa

L’objectiu de la publicació és desenvolupar i aplicar eines, metodologies i indicadors tècnics per a mesurar la qualitat de vida i benestar de les ciutats

Dilluns, 25 de setembre, a les 11 hores, al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), es presentarà l’anuari El Perfil de la Ciutat corresponent a les dades de l’any 2016. L’acte comptarà amb la presència del segon tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas.

Aquesta publicació és fruit de la col·laboració tècnica, metodològica i de recerca de catorze ajuntaments de ciutats catalanes a través dels seus observatoris socioeconòmics. Badalona forma part d’aquesta xarxa de ciutats des de l’any passat. En aquest estudi s’analitzen i es comparen indicadors de diversos temes com la demografia, el mercat de treball, l’habitatge, l’activitat econòmica, el teixit empresarial, la cohesió social i la sostenibilitat de les diferents ciutat.

A la mateixa sessió tindrà lloc la conferència “Ciutat, innovació i territori” a càrrec de Miquel Barceló, especialista en el camp de la transformació urbanística, i que, entre altres càrrecs destacables, va ser president de la societat 22@ Barcelona, que ha esdevingut un dels models reconeguts internacionalment de transformació econòmica urbana.

Per a més informació podeu consultar el lloc web www.perfilciutat.net

Badalona, 21 de setembre de 2017