Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Avui han començat les obres de senyalització i d’implantació del projecte de reurbanització del carrer Mossèn Anton

Comparteix


07/05/2017 8:00 AM - obres

A partir del dia 11 de juliol es tallarà el trànsit des de Sant Ignasi de Loiola fins a l’avinguda Martí Pujol

Les obres d’aquest carrer tindran una durada aproximada de sis mesos i un cost d’1.043.000 euros.

Les obres del projecte de reurbanització del carrer Mossèn Anton han començat avui dimecres 5 de juliol amb l’inici dels treballs de senyalització i d’implantació. Les primeres afectacions a nivell viari es començaran a veure a partir de l’11 de juliol, dia en què es tallarà el trànsit des de Sant Ignasi de Loyola a l’avinguda Martí Pujol.

Les obres es duran a terme per trams: Sant Ignasi de Loiola – Colom; Colom - Dos de Maig; Dos de Maig – Marina; i Marina - Martí Pujol. El trànsit quedarà restringit total o parcialment.

El veïnat amb aparcament particular podrà accedir a les seves places durant el temps d’obra. Queden anul·lats els estacionaments en línia del carrer per donar cabuda als material d’obra.

Les obres de reurbanització del carrer Mossèn Anton, un dels més castigats pels sotracs i esvorancs, tindran una durada aproximada de sis mesos i un cost d’1.043.000 euros. Les actuacions consistiran en la repavimentació completa del carrer, la millora de l'accessibilitat peatonal gràcies a un eixamplament de les voreres, així com l’adequació dels passos de vianants, la millora de la xarxa de clavegueram, la renovació de l’enllumenat públic i el soterrament de les línies aèries de Telefónica i Endesa que hi ha a les cruïlles.

Aquesta actuació respon a una demanda veïnal que des de l’Ajuntament s’ha abordat amb l’objectiu de millorar l’estat i la mobilitat d’aquest sector del Centre de la ciutat. Les obres del carrer Mossèn Anton són una de les actuacions que l’Ajuntament de Badalona executarà durant els pròxims mesos i que s’inicien durant aquest estiu.

Badalona, 5 de juliol de 2017