Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) acull aquest divendres el III Congrés de l’Associació de Societats Laborals i Economia Social de Catalunya (Asescat)

Comparteix


06/08/2017 7:00 AM - economia

La jornada servirà per fer un seguiment de les actuacions realitzades per l’organització durant l’últim any i plantejar les propostes de treball pel proper període

Aquest divendres 9 de juny, entre les 10 i les 13 hores, l’edifici del Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) serà l’escenari del III Congrés d’Asescat, l’ Associació de Societats Laborals i Economia Social de Catalunya. En la trobada, a banda de les empreses associades, participaran representants de Confesal, (Confederación Empresarial de Sociedades Laborales de España), sindicats, partits polítics, ajuntaments i altres entitats vinculades a les societats laborals i l’economia social.

Durant la jornada, es farà un seguiment de les actuacions fetes per Asescat durant el darrer any i es plantejaran les propostes de treball pel proper període. També es presentarà l’informe econòmic de l’organització i es faran públiques les adhesions al Manifest de Confesal en suport a la Societat Laboral com empresa creadora d’ocupació estable i de qualitat.

Asescat, un actor social i solidari

Asescat, Associació de Societats Laborals i Economia Social de Catalunya, es una organització empresarial progressista, sense ànim de lucre, que agrupa a societats laborals, associacions, fundacions, empreses participades i altres formes societàries de l’economia social i solidària de Catalunya. L’associació té per objecte la promoció de l’economia social, la representació de les societats laborals, la participació dels treballadors a l’empresa, la autogestió i la cooperació.

Badalona, 8 de juny de 2017

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat