Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

L’Ajuntament de Badalona i Acció Solidària Contra l’Atur (ASCA) posen en marxa un programa de microcrèdits per finançar la creació de noves empreses

Comparteix


06/04/2017, 0:00h. - economiatreballocupaciófinances

La iniciativa #CreditBadalona està dotada amb 270.000 euros i té el propòsit de donar viabilitat a noves empreses i ajudar a les ja existents a generar ocupació a Badalona

Els préstecs, reintegrables sense interessos, es podran demanar des del dia 6 d’abril i fins al 6 de juliol

L’Ajuntament de Badalona i la Fundació Acció Solidària contra l’Atur (ASCA) han presentat aquest dijous el projecte #CreditBadalona, un programa de microcrèdits que neix amb el propòsit de fomentar l’ocupació a Badalona. La iniciativa està dotada amb 270.000 euros que es destinaran a finançar la creació de noves empreses i ajudar a les ja existents a mantenir la seva viabilitat per tal que puguin generar ocupació a la ciutat.

La presentació del projecte ha comptat amb la presència del 2n tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas; i del president de la Fundació ASCA, Oriol Romances, que han concretat els aspectes bàsics del conveni de col·laboració entre les dues entitats i han especificat que els préstecs, que es poden demanar del dia 6 d’abril fins al 6 de juliol, són reintegrables sense cap tipus d’interès.

El conveni de col·laboració especifica que ASCA, fundació privada sense ànim de lucre, gestionarà el fons aportat per l’Ajuntament. Per la seva part, els professionals de la Unitat de Foment Empresarial (UFE) de l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) oferiran un assessorament individual en els diferents àmbits de la creació d’empreses, així com l’acompanyament en la confecció del pla d’empresa per avaluar-ne la viabilitat i per preveure tots els factors que intervenen tant en el procés de constitució com en la fase de posada en marxa.

El programa #CreditBadalona compta amb el suport de la Federació d’empresaris de Badalona (FEBPIMEC), la Federació d’Associacions de comerciants de Badalona, la Federació d’Associacions de Veïns, CCOO, UGT i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord.

Badalona, 6 d’abril de 2017