Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

3.000 atletes estan citats a la línia de sortida de la Maratest de Badalona 2017

Comparteix


02/15/2017 11:00 PM - esportstransport

La prova tindrà lloc aquest diumenge 19 de febrer

3.000 atletes s’han inscrit per participar en una nova edició de la Maratest de Badalona 2017. La prova, organitzada per Gaudium Sports i amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, Marina Badalona i la Diputació de Barcelona, tindrà lloc aquest diumenge 19 de febrer.

La competició arrencarà a les 9 hores des de l’avinguda Alfons XIII, davant del Palau Municipal d’Esports de Badalona, que per sisè any consecutiu serà el centre neuràlgic de la cursa.

El traçat de la Maratest de Badalona, disputat sobre una distància de 15 quilòmetres, al que els corredors fan una o dues voltes, destaca per ser pla i per passar per alguns dels llocs més emblemàtics de Badalona i de Montgat.

La Maratest s'ha convertit en una prova de referència per fer, en companyia i amb tots els serveis, la tirada llarga prèvia a una marató. La cursa compta amb llebres de l’Associació corredors.cat que marcaran sis ritmes objectius de marató: 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h i 4:00h. A més, els corredors disposen de 6 avituallaments d'aigua i cronometratge cada 5 quilòmetres, així com de beguda isotònica, fruita i gels energètics a l'equador de la competició i a l'arribada.

Pàgina web: www.maratest.com

Facebook: www.facebook.com/maratest

Twitter:@maratest30km

Mail: info@maratest.com

Afectacions a la ciutat

La celebració d’aquesta prova atlètica afectarà a tota una sèrie de carrers de diversos barris de la ciutat. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Badalona agraeix a tots els badalonins la seva col·laboració i demana que es tinguin en compte les següents indicacions:

    • Els carrers per on passarà la cursa es veuran afectats entre les 9 i les 13.30 hores.

    • Es demana a tots els veïns i veïnes que el dia de la cursa es faci el mínim ús possible del cotxe per agilitzar el trànsit a la resta de carrers per on es desviarà la circulació. L’entrada i sortida dels aparcaments particulars es pot veure afectada mentre se celebri la cursa.

    • La Guàrdia Urbana vetllarà pel bon funcionament de la cursa. Es prega a tots els ciutadans la màxima col·laboració amb agents i col·laboradors.

    • El servei d’autobús de la ciutat modificarà el recorregut de diverses línies durant aquestes hores. El servei tornarà progressivament a la normalitat a partir del moment en què es restitueixi la circulació de vehicles. Les línies afectades són les següents: B1, B2, B3, B4, B7, B25, B26, B27, B29, B30, B34 i B35.

Badalona, 16 de febrer de 2017