Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Badalona ja disposa d’un nou Estadi Municipal amb capacitat per a més de 4.000 persones

Comparteix


25/01/2017, 0:00h. - esportsurbanisme

Les obres han tingut una durada de 19 mesos i han suposat una inversió de 7,18 milions d’euros

Diumenge al matí tindrà lloc una jornada de portes obertes i la tarda es jugarà el primer partit entre el CF Badalona i l’Espanyol B

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, Maria Gallardo, i el president del CF Badalona, Miguel Ángel Sánchez, han presentat aquest matí les noves instal·lacions de l’Estadi Municipal que diumenge vinent al matí, d’11 a 14 hores, podran ser visitades pels ciutadans en una jornada de portes obertes. A la tarda l’Estadi acollirà el primer partit que enfrontarà al CF Badalona i al RCD Espanyol B de la segona divisió B. L’acte també ha comptat amb la presència de l’arquitecte responsable del projecte, Joan Carles Navarro.

L’Estadi Municipal té un aforament de 4.170 persones, disposa de gespa artificial de darrera generació i unes dimensions del camp de joc de 105 x 68 metres. Les obres han tingut una durada de 19 mesos amb una inversió de 7.183.708,53 euros. Després de deixar l’històric camp de l’avinguda de Navarra i de jugar durant uns anys al Camp municipal de Montigalà, el Club de Futbol Badalona podrà començar a fer ús de forma immediata del nou Estadi, tal i com estableix el conveni entre Ajuntament i club que el Ple ha d’aprovar la setmana vinent. L’equip de futbol del Seagull, de la segona divisió femenina, també farà ús de les instal·lacions.

L’Estadi té un edifici on acull la zona dels vestidors; les oficines amb espais per a administració i sales de reunions; els magatzems; les sales tècniques des d’on es controlen les instal·lacions; zones de restauració i serveis públics, així com un espai per a zona de premsa per atendre els mitjans de comunicació.

Pel que fa a la zona de vestidors s’ha distribuït en 2 vestidors grans; 3 per a grups i 2 per a àrbitres.

En referència a la zona de premsa, l’Estadi Municipal ofereix 4 cabines per als mitjans audiovisuals de ràdio i televisió; una zona per als mitjans escrits i una sala de premsa.

L’Estadi Municipal té una zona especialment adaptada a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda tant pel que fa als accessos, visibilitat i serveis públics.

L’accés a l’Estadi, situat al barri de Montigalà, es pot fer des de tres punts:

- Sud (per l’avinguda dels Vents, 7). Accés general principal. Hi ha les guinguetes de venda d’entrades i els torns per als controls d’accés.

- Est (per l’avinguda dels Vents). Accés a les grades.

- Oest (per Travessera de Montigalà). Accessos a la zona de tribuna i a les 5 llotges VIP.

Tot i que la capacitat actual de l’Estadi Municipal és de més de 4.000 espectadors, està dissenyat de manera que el seu aforament es pot ampliar d’una manera àgil.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, Maria Gallardo, ha dit que “avui és un dia de molta alegria perquè l’estadi és una garantia de present i futur per a dos dels equips punters de la ciutat, tant el CF Badalona com el femení del Seagull”. La regidora ha fet una crida a la ciutadania a participar de la jornada de portes obertes del pròxim diumenge per conèixer aquesta nova instal·lació.

Badalona, 25 de gener de 2017