Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

El pressupost de l’Ajuntament per a 2017 contempla tres milions d’euros més d’ingressos

Comparteix


22/12/2016, 0:00h. - economiafinances

El govern ha presentat avui als grups municipals el calendari previst per a l’aprovació del pressupost

El pressupost tindrà un annex d’inversions que recollirà els resultats del procés de participació ciutadana del PIM

El govern municipal ha mantingut aquest migdia una reunió amb els grups municipals amb l’objectiu d’explicar el marc pressupostari per a l’any 2017 i la proposta de pressupost del consistori badaloní. El tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Democràtica, Jose Téllez, ha indicat que el pressupost de l’Ajuntament del proper exercici contempla tres milions d’euros més d’ingressos.

Durant la trobada, el govern ha donat conèixer el calendari previst per a l’aprovació del pressupost. La proposta final del govern es presentarà a finals del mes de gener en audiència pública. Pel que fa a la seva aprovació inicial, s’ha previst convocar un Ple extraordinari el 14 de febrer.

El pressupost municipal tindrà un annex d’inversions que recollirà els resultats de la votació ciutadana del procés de participació del Pressupost d’inversions municipal de Badalona (PIM) donat que per al govern els resultats tenen caràcter vinculant. Recordem que a partir dels resultats d’aquest procés participatiu s’estableix el repartiment de 14 milions d’euros del Pressupost d’inversions municipal. 8 milions seran per a inversions de la ciutat i 6 milions més per a propostes dels sis districtes. 7.839 persones van votar en aquest procés que es va portar a terme entre el 14 i el 27 de novembre. Aquesta xifra representa el 4,31% dels cens de persones majors de 16 anys (181.848 persones) que podien participar-hi. Els resultats de la votació es poden consultar a la web: http://participa.badalona.cat/.

El tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Democràtica, Jose Téllez, ha afirmat que “l’aposta de pressupost per al 2017 amb la que treballa el govern té com a objectiu revertir la política de la mala anomenada austeritat i invertir en reconstruir polítiques d’igualtat”. “Continuem apostant per fomentar plans d’ocupació i generar llocs de treball i per l’acció social, cultural i educativa com a principals pilars de nova despesa”, ha afegit.

Badalona, 22 de desembre de 2016