Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

La nova edició de la campanya Cap infant sense joguina, cap persona sense un somriure es posa en marxa aquest mes de desembre

Comparteix


28/11/2016, 0:00h. - participaciócooperaciósolidaritat

L’objectiu de la campanya és que cap infant de Badalona es quedi sense rebre regals el dia de Reis

La ciutadania pot participar fent una aportació econòmica o portant una joguina als tres punts de recollida ubicats a la ciutat

El cinquè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot, ha presentat aquest migdia la nova edició de la campanya Cap infant sense joguina, cap persona sense un somriure, en el marc de les activitats programades amb motiu del Nadal Solidari en aquest municipi.

L’objectiu de la campanya que es posarà en marxa aquest mes de desembre és que cap nen o nena de Badalona es quedi sense rebre regals el dia Reis a causa de la situació econòmica dels seus pares o tutors. Els beneficiaris d’aquesta campanya són infants amb edats compreses entre 0 i 12 anys de famílies amb pocs recursos.

Durant la presentació de la campanya, Francesc Ribot ha explicat que en aquesta campanya es pot participar:

  • Fent una aportació econòmica a l’urna habilitada a la plaça de la Vila, del 13 de desembre al 3 de gener.

  • Portant una joguina als punts de recollida. En aquest punt cal destacar que és millor que les joguines siguin noves, preferentment didàctiques, i si són usades que estiguin en bon estat.

  - Plaça de la Vila, del 13 al 30 de desembre, de 10 a 21 hores

  - Centre Comercial Montigalà, durant tot el mes de desembre

  - Plaça de la Plana, del 13 al 30 de desembre, de 16.30 a 21 hores.

La campanya Cap infant sense joguina, cap persona sense un somriure està organitzada per l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de les Associacions de Veïns de Badalona i de l’entitat Voluntaris Badalona.

En el marc de la campanya s’han organitzat durant el mes de desembre diverses activitats promocionals i de recollida de joguines

  16 de desembre, Fira d’Artesania a l’Associació de Salut Mental del Barcelonès Nord, de 10 a 14 hores. (Mossèn Anton Romeu, 77).

  18 de desembre, Master Class de Zumba, organitzada per la Plataforma TDAH. Plaça Trafalgar, a les 10 hores.

  18 de desembre, Pedaleja per un somriure, al Poliesportiu La Plana, de 8 a 21 hores.

  18 de desembre, Futbol solidari. A càrrec del FC Badalona, de 10 a 15 hores.

  22 de desembre, Festa Solidària a la discoteca Sarau, organitzada pel Col·legi Badalonès, a partir de les 19 hores.

La darrera edició de la campanya Cap infant sense joguina, cap persona sense un somriure va comptar amb 1.537 beneficiaris.

Badalona, 28 de novembre de 2016