Cercador
V3.22
Menu
Ets a:

Badalona commemora el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Persones amb una cadena humana

Comparteix


09/18/2016 10:00 PM - donesparticipació

El punt de trobada d’aquesta activitat, que es farà el divendres 23 de setembre, és el pont del Petroli

El pont del Petroli torna a ser aquest any el punt de trobada dels actes que la Federació de Dones de Badalona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, ha organitzat aquest divendres 23 de setembre per commemorar el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Persones. Amb la realització d’una cadena humana, Badalona s’uneix a la resta de manifestacions que es fan arreu del món per mostrar el rebuig cap a aquesta pràctica que afecta especialment a les dones i defensar uns drets fonamentals per a tots els éssers humans.

L’acte tindrà lloc divendres 23 de setembre, a partir de les 18 hores, al pont del Petroli de Badalona. Des d’aquest punt s’iniciarà una marxa fins a la plaça de la Vila on es llegirà un manifest. La cadena humana comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i de diversos regidors i regidores de l’Ajuntament.

Les convocants demanen a aquelles persones que hi vulguin assistir que vesteixin una samarreta blanca. Aquesta cadena humana tindrà també un caire solidari ja que tots els participants i assistents que ho desitgin podran col·laborar en una recollida solidària d’aliments aportant productes no peribles.

Badalona, 19 de setembre de 2016

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat