Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

L’Ajuntament de Badalona ha ofert una recepció al Club de Rem Badalona

Comparteix


27/05/2016, 0:00h. - esports

El reconeixement ve motivat pels bons resultats obtinguts per les diferents categories del club al llarg de 2015

L’Ajuntament de Badalona va oferir ahir al vespre una recepció al Club de Rem Badalona. L’acte va tenir lloc al Saló de Plens de la Casa de la Vila i va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i d’altres regidors municipals.

La recepció va ser un reconeixement als bons resultats obtinguts per les diferents categories del club durant l’any 2015, concretament al Campionat d’Espanya, al Campionat de Catalunya i a la Lliga Catalana del Llagut. També es va reconèixer la tasca esportiva del Club de Rem Badalona a la ciutat.

L’alcaldessa de Badalona va felicitar el club en nom de la ciutat pels èxits obtinguts durant la temporada 2015. Dolors Sabater va afirmar que Badalona és una ciutat esportiva on es practiquen moltes modalitats relacionades amb el mar, com és el cas del rem. L’alcaldessa va posar de relleu la importància de fomentar el rem, un esport “que requereix d’una bona guia, de la coordinació de tots els membres, del treball en equip i també de l’esforç individual”.

Badalona, 27 de maig de 2016