Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Els participants del Mercat del Trasto donen 100 quilos de roba usada i en bon estat a la Fundació Formació i Treball-Projecte Roba Amiga

Comparteix


21/04/2016, 0:00h. - medi ambient

En l’edició celebrada diumenge passat al parc de les Muntanyetes també es van recollir 600 quilos de menjar que es van lliurar al Banc d’Aliments de Badalona

El Mercat del Trasto s’ha consolidat com un espai de solidaritat ja que, a més de ser un indret on es venen objectes usats en bon estat, es recull menjar i, des d’aquest any, roba per a persones que en tenen necessitat. En la 19ª edició del Mercat del Trasto, celebrada diumenge passat al parc de les Muntanyetes, el bon temps va fer que milers de persones s’acostessin a les prop de 500 parades per adquirir tota mena d’objectes de segona mà. L’objectiu és que aquests estris no es converteixin en residus i donin servei a alguna persona que els necessiti.

Un cop més, el Mercat del Trasto va tenir una vessant solidària. Com a novetat, en aquesta edició i en acabar el mercat, els participants que ho desitjaven van donar de manera desinteressada una gran quantitat de roba que no havien venut. En total es van recollir uns 100 quilos de roba que seran gestionats per la Fundació Formació i Treball - Projecte Roba Amiga.

A més, com s’ha anat fent en les darreres edicions, totes les persones que hi van posar una parada van aportar, com a mínim, un quilo de menjar envasat per lliurar-lo al Banc d’Aliments de Badalona a través de Voluntaris Badalona. En aquesta edició es van recollir prop de 600 quilos de menjar.

El regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, ha explicat que “el Mercat del Trasto, a més de ser un mercat de segona mà, s’ha consolidat com un espai solidari on es recapta una gran quantitat de menjar destinat al Banc d’Aliments. A més, com a novetat, també s’ha recollit una gran quantitat de roba destinada a la gent més necessitada”.

Badalona, 21 d’abril de 2016