Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

El govern municipal reitera el seu suport al CF Badalona

Comparteix


16/03/2016, 0:00h. - esports

La regidora d’Esports, María Gallardo, mostra “la total disponibilitat de l’Ajuntament per seguir ajudant el club de futbol”

El govern de Badalona ha reiterat avui la seva disposició a seguir buscant vies de suport al CF Badalona per tal que l’entitat esportiva pugui afrontar els seus reptes de present i de futur. L’Ajuntament de Badalona afirma que ha complert en tot moment amb els acords que va adoptar amb l’entitat esportiva i que ha abonat en la seva totalitat entre els mesos de desembre i de febrer la subvenció acordada amb el CF Badalona.

En iniciar-se l’actual mandat, el govern municipal va observar que no s’havia tramitat l’expedient relatiu per la col·locació d’unes grades prefabricades de mecanotub per al públic al Camp Municipal de Montigalà, on juga el CF Badalona. Davant de la impossibilitat administrativa de tramitar l’expedient en el temps necessari, l’Ajuntament va demanar al CF Badalona que avancés la quantitat de diners necessària per instal·lar les grades prefabricades (57.200 euros amb IVA), quantitat econòmica que després el govern retornaria al club esportiu juntament amb la subvenció anual.

Així, el Ple municipal del mes de novembre va aprovar atorgar al CF Badalona la quantitat de 157.200 euros, que era la suma de la subvenció anual més els diners avançats pel club per instal·lar les grades prefabricades. A finals de desembre, l’Ajuntament va fer el primer pagament del 50% del total d’aquesta quantitat. A finals del passat més de febrer es va fer efectiu el pagament del 50% restant, amb la qual cosa l’Ajuntament havia retornat en la seva totalitat els diners que el club havia avançat en un principi juntament amb la subvenció anual.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, Maria Gallardo, ha dit que “l’Ajuntament de Badalona ha complert amb la seva paraula i amb els seus compromisos amb el CF Badalona i ha retornat al club els diners que va avançar per poder col·locar les grades provisionals i li ha abonat la subvenció acordada en el Ple”. “Aquest govern ha mostrat la seva total disponibilitat per ajudar en tot moment al CF Badalona i li ha mostrat sempre, i així ho seguirà fent, el seu suport per fer front als reptes que té ara i que li poden sorgir en el futur”, ha afegit.

Badalona, 16 de març de 2016