Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

L’Ajuntament convoca els premis literaris Ciutat de Badalona 2016

Comparteix


10/02/2016, 0:00h. - cultura

Les bases dels diferents premis es poden consultar al web www.badalona.cat

L’Ajuntament de Badalona, per mitjà de l’Àrea de Badalona Educadora, en col·laboració amb la llibreria El Full i les entitats Festa Nacional dels Països Catalans i Amics del Teatre Zorrilla, ha convocat els premis literaris Ciutat de Badalona 2016. Es tracta del 25è premi Ciutat de Badalona de Narrativa – 29è premi Països Catalans Solstici d’Estiu; el 16è premi Betúlia de Poesia – Memorial Carme Guasch; el 18è premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil i el 9è premi de Teatre Breu Inicia’t.

Les obres aspirants als premis s’han de presentar, d’acord amb les condicions establertes en les bases, abans del 15 d’abril de 2016, excepte en el cas del 9è premi de Teatre Breu Inicia’t que s’hauran d’entregar abans del 27 de març de 2016. La presentació d’originals pressuposa l’acceptació íntegra de les bases d’aquests premis. Les bases es poden consultar a: http://badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=contingut_estatic&dCollectionID=523#wlp_contingut_estatic

25è premi literari Ciutat de Badalona de Narrativa – 29è Països Catalans Solstici d’Estiu

Les obres aspirants a aquest premi han de ser originals i inèdites, escrites en català i en prosa i s’han d’adreçar a un públic adult. Han de tenir una extensió mínima de cent fulls i màxima de tres-cents fulls DIN-A4, mecanografiats per una sola cara i a doble espai.

El premi consisteix en l’edició de l’obra guanyadora a càrrec de Viena Edicions, i un premi en metàl·lic de 2.000 euros.

El jurat qualificador el formen: Laia Sabater, regidora de Badalona Educadora i presidenta del jurat; Isabel Monsó, representant de Viena Serveis Editorials; Maria Carme Palomeras, de l’associació Festa Nacional dels Països Catalans de Badalona; Jordi Balaguer, escriptor; Joaquim Molina, professor i escriptor; Gerard Guerra, filòleg; i Isidre Sala, de la llibreria El Full, que actuarà com a secretari sense vot.

Cal trametre els originals a la llibreria El Full (carrer de Guifré, 109, 08912, Badalona). El termini de presentació s’acaba el 15 d’abril de 2016.

16è premi literari Betúlia de poesia – Memorial Carme Guasch

Les obres aspirants al premi han de ser originals i inèdites, escrites en català i d’una extensió mínima de 250 versos i màxima de 500 versos, presentats en fulls DIN-A4, mecanografiats per una sola cara i a doble espai. Els versos poden repartir-se en un recull de poemes o bé formar un únic poema.

El premi consisteix en l’edició de l’obra guanyadora a càrrec de Viena Edicions, i un premi en metàl·lic de 1.000 euros.

El jurat qualificador el formen: Laia Sabater, regidora de Badalona Educadora i presidenta del jurat; Enric Viladot, editor de Viena Serveis Editorials; Paco Fanés, poeta; Jordi Pujol, poeta; Valentí Soler, escriptor; Martí Noy, poeta; i Isidre Sala, de la llibreria El Full, que actuarà com a secretari sense vot.

Cal trametre els originals a la llibreria El Full (carrer de Guifré, 109, 08912, Badalona). El termini de presentació s’acaba el 15 d’abril de 2016.

18è premi literari Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil

Les obres aspirants al premi han de ser originals i inèdites, escrites en català i en prosa, d’una extensió mínima de cinquanta fulls i màxima de cent cinquanta fulls DIN-A4, mecanografiats per una sola cara i a doble espai. Han d’adreçar-se a joves d’entre 12 i 16 anys.

El premi consisteix en l’edició de l’obra guanyadora a càrrec d’Animallibres Editorial, i un premi en metàl·lic de 1.000 euros.

El jurat qualificador el formen: Laia Sabater, regidora de Badalona Educadora i presidenta del jurat; Joan Vives, editor d’Animallibres Editorial; Roser Vilagran, escriptora; Maria Carme Roca, escriptora; Jordi Cervera, escriptor; Rubén Montañá, escriptor; Isidre Sala, de la llibreria El Full, que actuarà com a secretari sense vot.

Cal trametre els originals a la llibreria El Full (carrer de Guifré, 109, 08912, Badalona). El termini de presentació s’acaba el 15 d’abril de 2016.

9è premi literari de Teatre Breu Inicia’t

Les obres aspirants al premi han de ser originals i inèdites, escrites en català i en prosa, d’una extensió entre vint-i-cinc i trenta-cinc fulls DIN-A4, mecanografiats per una sola cara, i a doble espai, lletra Arial, cos 12. Han de ser adreçades a persones majors de 16 anys.

El premi consisteix en l’edició de l’obra guanyadora a càrrec de l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli i un premi en metàl·lic de 1000 euros.

El jurat qualificador el formen: Laia Sabater, regidora de Badalona Educadora i presidenta del jurat; Felicitat Comas, Àngels Domingo, Josep Maria Llagostera, Natàlia Isern, Joan Puche, Joan Soler Amigó, Caterina Teixidó, Jaume Arqué, que actuarà com a secretari sense vot.

Cal trametre els originals al Teatre Zorrilla (carrer Sant Miquel, 54, 08911 Badalona), abans del 27 de març de 2016.

Badalona, 10 de febrer de 2016