Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

L’Ajuntament de Badalona cedeix la masia de Can Bofí Vell a la Fundació Privada Llegat Roca i Pi per ser la seu de dos projectes d’atenció a col·lectius vulnerables de la ciutat

Comparteix


28/05/2015, 0:00h. - serveis socialstreball

Aquesta fundació té com a missió l’atenció i l’acompanyament a persones en situació de pobresa i exclusió social i des de fa molts anys té especial cura de persones grans malaltes

L’Ajuntament de Badalona ha cedit a la Fundació Privada Llegat Roca i Pi la masia de Can Bofí Vell per ser la seu de dos projectes que estan adreçats a persones en situació de vulnerabilitat o risc d’exclsuió social: el projecte Àngels i el projecte Àngels-Inserció.

El projecte Àngels està dedicat a la rehabilitació, millora i adaptació d’habitatges de persones que es troben en situació de dependència, ja sigui física, psíquica o social i amb pocs recursos econòmics. Els professionals dels serveis socials municipals detecten les persones que tenen la necessitat de millorar la seva llar i els deriven al projecte. A més, el projecte fomenta l’ocupació de persones aturades que tenen la qualificació necessària per realitzar aquestes tasques de millora i reparació dels habitatges.

El projecte Àngels-Inserció treballa amb persones amb un perfil d’ocupabilitat complex amb l’objectiu de fixar un itinerari d’inserció laboral mitjançant la seva experiència laboral en una empresa d’inserció amb l’objectiu final de la seva incorporació a l’empresa ordinària.

La masia de Can Bofí Vell és una construcció antiga i rehabilitada inventariada dins del Patrimoni Cultural i Arquitectònic de la ciutat de Badalona. Es troba ubicada al barri de Montigalà.

Badalona, 28 de maig de 2015