Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Badalona acollirà la III Trobada Gastronòmica Marinera els dies 15, 16 i 17 de maig al passeig Marítim

Comparteix


05/13/2015 10:00 PM - economiaturisme

Catorze restaurants oferiran una mostra de propostes culinàries amb plats que tenen el peix i el marisc com a elements principals

Badalona acollirà la III Trobada Gastronòmica Marinera els dies 15, 16 i 17 de maig al passeig Marítim, a la zona situada a l’alçada de la platja dels Pescadors. La trobada, organitzada per l’empresa Barnarock amb la col·laboració de lAjuntament de Badalona, oferirà una mostra de propostes culinàries de diversos restaurants de la ciutat i també d’alguns de Barcelona.

L’objectiu de la trobada és promocionar la restauració local, destacant especialment la cuina marinera tradicional, amb plats que tenen el peix i el marisc com a elements principals. Les degustacions tindran un preu d’entre 2 i 6 euros. Les butlletes de degustació serviran per participar en el sorteig d’un viatge a Menorca per a dues persones.

La III Trobada Gastronòmica Marinera s’obrirà al públic el divendres 15 de maig, a les 18 hores. Els 14 establiments participants ocuparan tot un seguit de carpes amb espai per a les degustacions.

Pel que fa als horaris, la Trobada estarà oberta el divendres dia 15 de maig, de les 18 hores fins a la 1; dissabte 16, de les 11 hores fins a la 1 de la matinada; i diumenge 17, de les 11 fins a les 21 hores.

Els restaurants participants i els plats que es podran degustar en la III Trobada Gastronòmica Marinera de Badalona són aquests:

    • Restaurant O’Marulo (pop a la gallega gratinat)

    • Cat Astur (bonítol)

    • El racó de la Maria (bacallà amb sípia i samfaina)

    • Can Frai (raviolis d’esqueixada de bacallà a la vinagreta de fruits vermells i olivada)

    • Río Andarax (piruleta de “tortitas de camarón” amb bunyols i navalles)

    • Zambra (broqueta de mar i horta amb xarrup de salmorejo)

    • La Gavina (pop amb patates amb all i oli, estil badaloní)

    • Escola d’Hostaleria (calamarcets de costa, farcits amb fal risotto de verdures, banyats amb salsa marinera)

    • El Mirall dels encants (musclos a la marinera)

    • L’Aliança del Poble Nou (broqueta de caçó adobat)

    • Pazo Ribeiro (cloïssa a la gallega)

    • Badiu del Micaco (pa de coca amb calamars i all i oli)

    • Open Càtering (Sípia amb mini mandonguilles estil català)

    • Can Daniel (Fritada)

A més, hi haurà gelats i granissats de Productos Jijona, begudes de Solan de Cabras i cerveses San Miguel.

Badalona, 14 de maig de 2015

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat