Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

S’amplia fins al dimarts 12 de maig el període d’inscripció per participar en la 36a Cursa Popular Ciutat de Badalona

Comparteix


07/05/2015, 0:00h. - esports

La Cursa del Dimoni, que es farà el diumenge 17 de maig, té un circuit mini, un circuit mitjà, un circuit gran i una nova modalitat de cursa inclusiva per a nens i nenes amb dificultats de mobilitat

El període d’inscripció a la 36a Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda també com a Cursa del Dimoni, s’ha ampliat fins al proper dimarts 12 de maig. Organtizada en el marc de la celebració de les Festes de Maig de Badalona, la Cursa Popular Ciutat de Badalona se celebrarà diumenge, 17 de maig.

La cursa respecta el format dels darrers anys —circuits mini, mitjà i gran— i passa per diversos indrets emblemàtics de la ciutat, amb sortida i arribada al passeig de la Rambla. Enguany s’incorpora una nova modalitat de cursa inclusiva per a nens i nenes amb dificultats de mobilitat

Recordem que el preu de les inscripcions per als circuits mini i mitjà és de 2 euros i de 5 per al circuit gran. Les inscripcions es poden fer a través de la web municipal www.badalona.cat o de forma presencial al Servei d’ Atenció al Ciutadà (edifici El Viver, plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), de dilluns a divendres, de 8.30 a 13.30 hores.

La recollida dels dorsals i xip es farà el dissabte 16 de maig, de 10 a 20 hores, a l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12).

Excepcionalment es podran recollir el mateix dia de la cursa, de 8.30 a 9.30 hores, i de 10.30 a 11.30 hores, a la zona de sortida. Caldrà presentar el resguard amb el número d’inscripció.

El recorregut de la Cursa inclusiva per a nens i nenes amb dificultats en la mobilitat coincideix amb el de la cursa mini

Una novetat destacada d’aquesta edició és la realització d’una nova modalitat de Cursa inclusiva en el marc de la Cursa Popular. L’Institut Municipal de Serveis Personals (IMSP) i l’Associació Fisioteràpia i Esport per la Discapacitat Infantil (AFEDI) han organitzat aquesta nova modalitat perquè tots els nens i nenes amb dificultats en la mobilitat també hi puguin participar.

El recorregut d’aquesta cursa coincideix amb el de la cursa mini, que és de 1.800 metres i que comença a les 11.30 hores i es correrà de forma conjunta. Els participants aniran acompanyats durant tot el recorregut d’un altre nen o nena que els donarà el suport necessari per realitzar-la. També es comptarà amb la presència de 20 voluntaris, estudiants de fisioteràpia que col·laboraran per fer possible aquest acompanyament.

Els interessats a participar es poden inscriure, també fins al 12 de maig, a través del web de l’IMSP: www.imspbdn.cat i presencialment a l’Escola d’Educació Especial Can Barriga (av. Martí Pujol, 457) o trucant per telèfon: 93 397 71 81 fins divendres 8 de maig, de 9 a 13 hores i de 15 a 16.30 hores. La participació en aquesta cursa és gratuïta.

Horaris de les curses

Els horaris de sortida de les curses són els mateixos de les últimes edicions. A les 9.30 hores sortiran els majors de 15 anys i a les 9.45 hores els/les joves d’11 a 14 anys. La sortida de la cursa mini, per a nens i nenes fins a 10 anys, i de la cursa inclusiva està prevista a partir de les 11.30 hores.

Badalona, 7 de maig de 2015