Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Aquest dissabte s’inaugura la nova biblioteca de Canyadó i Casagemes – Joan Argenté de Badalona

Comparteix


27/03/2015, 0:00h. - cultura

La biblioteca té una superfície útil de 850 metres quadrats amb zones de lectura, llocs de consulta d’internet i connexió Wi-Fi lliure i un espai polivalent per a 80 persones

Demà dissabte, 28 de març, a les 12 hores, s’inaugurarà la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté, al carrer de Jacinto Benavente, 3. L’equipament oferirà servei a una àrea d’influència que comprèn els barris de Canyadó, Casagemes i Manresà amb un població d’uns 10.500 habitants. L’acte comptará amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, de la regidora de Cultura i Ciutadania, Montserrat Salgado, i de la diputada provincial i regidora del Districte 1 d’aquesta ciutat, Mercè Rius.

La Biblioteca de Canyadó i Casagemes – Joan Argenté té una superfície de 850 m² útils, dividits en dues plantes, i conté quatre seccions: infantil, adults, audiovisuals i revistes, i secció d’acollida i lectura de diaris. Disposa també d’una sala d’actes amb capacitat per a unes 80 persones, una sala multimèdia i diferents espais de suport. El nou equipament ha estat finançat per l’Àrea metropolitana de Barcelona (AMB) per import d’1.160.580 euros.

Aquesta és la sisena biblioteca de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona i la seva posada en marxa és una de les principals accions en matèria d’infraestructures previstes en el Pla Municipal del Servei Bibliotecari 2011-2015 de la Xarxa de Biblioteques de Badalona.

Badalona, 26 de març de 2015