Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona posa en marxa dos tràmits en linia per fomentar la lectura i facilitar la difusió de les activitats culturals

Comparteix


24/02/2015, 0:00h. - cultura

Es tracta de la subscripció al Club de lectura virtual badabiblios.cat i la subscripció a la Newsletter de les Biblioteques de Badalona

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona ha posat en marxa dos nous tràmits en línia. Es tracta de la subscripció al Club de lectura virtual de badabiblios.cat i la subscripció al Newsletter de les Biblioteques de Badalona. L’objectiu d’aquests dos nous tràmits en línia és promoure la lectura entre els badalonins, així com facilitar la difusió de totes les activitats que es facin des de les biblioteques municipals.

Tant la subscripció al Club de lectura virtual badabiblios.cat com la subscripció al Newsletter de les Bibliotques de Bdalona es poden fer en línia des del portal web de l’Ajuntament de Badalona www.badalona.cat i des de www.badabiblios.cat

El Club de lectura virtual de badabiblios.cat

El Club de lectura virtual de badabiblios.cat és un nou servei d’aquest portal web que es va crear amb l’objectiu d’impulsar projectes de difusió de la lectura a través d’Internet i de les xarxes socials. En aquesta línia, des del portal es programen formats de tertúlies literàries que han incorporat la modalitat del fòrum virtual i projectes que fomenten l’escriptura en línia, com ara la convocatòria del primer concurs de relats col·lectius en línia.

Fins ara, en aquests fòrums literaris hi han participat autors badalonins com Sílvia Soler o els guanyadors del Premi Ciutat de Badalona David Parra i Patrícia Martín. El proper 26 de febrer s’obrirà el fòrum ‘Va de novel·la històrica. L’època de Pere el Gran’ amb l’escriptor badaloní Joaquim Molina, Premi Nestor Luján de novel·la històrica 2014.

En aquest club de lectura s’oferirà als lectors un espai de debat, d’interrelació i d’intercanvi de coneixement. Els subscriptor passaran a formar part d’una base de dades municipal, rebran informació de la programació i tindran prioritat d’inscripció a les activitats que es desenvolupin.

Newsletter de les Biblioteques de Badalona

A partir d’ara, les persones que se subscriguin a la Newsletter de les Biblioteques de Badalona rebran mensualment les activitats destacades en aquest butlletí i les notícies d’interès sobre la xarxa de biblioteques municipals. La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona està formada per 5 biblioteques: Can Casacuberta, Sant Roc, Llefià-Xavier Soto, Lloreda i Pomar.

La regidora de l’Àrea de Cultura i Ciutadania, Montserrat Salgado, ha dit que “l’Ajuntament de Badalona aposta per les tecnologies de la informació i de la comunicació per fer arribar tots els seus serveis a la ciutadania i facilitar l’accés al coneixement i a la promoció de la lectura”.

Badalona, 24 de febrer de 2015